Három hét és itt a hetedik!

2014.08.15

Alakulnak a dolgok. Edzetek? Neveztetek egyáltalán már? A helyek fele még megvan, de fogynak. Nevezz mielőbb! Szóltam.

Alakulnak a dolgok.

A Rotary Club Győrújbarát ugyanerre a napra szervez kerékpártúrát nagyobbaknak, felnőtteknek. Ők is várnak mindenkit! Látogatást tesznek a Gurulófesztiválon és minden induló gyermeknek fényes ajándékkal kedveskednek.

Alakulnak a dolgok.

Megint itt lesznek az óvónénik a baráti Pitypang oviból, megint remek kis játszóházat fognak kerekíteni nektek. Vanessa kellékekkel támogatja a kézműves foglalkozást. Kapunk motorokat, lesz megint motorcsere program, meg a kicsik díjként is motort kaphatnak, megéri hajtani. Köszönjük a támogatást Neizer Úrnak (MOTOPLAST)! A Győrújbaráti Önkormányzattól ismét sok segítséget kapunk tettben, kellékekben, sőt csinos ajándékokon törik Ágiék a fejüket :) . Péter (j-Trend) ismét segít, a legszükségesebbekben. Tamás segítségével idén is ajándékokat kapunk a Brothertől és a DIT-től. A Hervis is ajándékokkal kedveskedik nektek, köszi Edi! Zsu és Karcsi (Pliszé) idén is díjakat ad az ügyesebb versenyzőknek.

Alakulnak a dolgok.

Idén is jóllakunk. Széles Zoli (Széles hús) és Halász Laci (Koroncói húsbolt) finom hússal segítik a szakácsokat. A Méhes Mézes szörpök sem maradnak el. A Deé mustra is nagyon várunk, 100% szőlő.

Alakulnak a dolgok.

Lesz nyuszisimogató (köszi Andi), meg cicasimogató (köszi Edi). (Meg lehet, hogy nyerni is lehet kisállatot? :) ) Halász Attila vetélkedőn vagy túrán töri a fejét, biztos emlékezetes lesz!

Alakulnak a dolgok.

Dr. Palla Roland ismét a fesztivál hivatalos orvosa lesz. Rolleres doki. Reméljük nem lesz rá szükség!

Mondtam már? Alakulnak a dolgok …

Nem lehet hozzászólni.

Nincs hozzászólás.

Nincs még hozzászólás.

Copyright © 2014 / 7. Gurulófesztivál 2014
Balloons theme by Moargh.de