Szerettük

2015.07.07

Kedveseim!

szerettük2008-ban kezdtük. Minden évben sok hetet szenteltünk rá a szervezésre. Szívesen tettük, szívvel, szeretettel. Engem nagyon sokat formált a Gurulófesztivál. Az önbecsülésem része lett. Büszke voltam rá és talán mindig is az leszek. Évről évre több száz gyereknek szereztünk élményt. Tettük azért ezt szervezőtársaimmal, mert öröm volt számunkra is. Láthattuk saját gyermekink örömét és élveztük az “adni jó”-t. Mindenkinek kívánom, hogy élje meg ezt az élményt! ;)

Úgy döntöttünk, hogy nem rendezünk több Gurulófesztivált. Változtak a körülmények, a környék, az életünk, a lendület. Köszönjük, hogy velünk voltatok! Köszönöm mindenkinek, aki segítette és támogatta a Gurulófesztivált!

Szerettük.

Szeli Zalán
főszervező

 

 

Nem lehet hozzászólni.

8 hozzászólások

 • Dr. Palla Roland

  Kedves Zalán!
  Tisztelt Szervezőtársak!
  Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának és minden tiszteletem a tiétek, az önöké, a Komlóhát utcáé. Felejthetetlen élmény volt látni azt a sok boldog apró emberpalántát, ahogy száguldottak a völgy felé és a “nagyokat” akik kaptatónak felfelé tekertek ezerrel. Biztos vagyok benne, hogy sokak szerettek bele a mozgásba, lett életük része a sport, ezzel egy hatalmasat léptek az egészségük érdekében. Még egyszer csupa nagy betűvel és megemelt kalappal: KÖSZÖNÖM!

  2015.07.07 – 23:04

 • Kerti Piroska

  Mi is szerettük. Már kinőttük egy ideje , de anno jó móka volt. Köszönjük minden szervezőnek.

  2015.07.07 – 0:05

 • Rácz Heni

  Első reakciója az embernek,hogy úristen egy ilyen színvonalas,egy ilyen szervezett rendezvényt,egy ennyi ember idevonzó,egy falut ennyire összehozó rendezvénysorozatot befejezni,lezárni BORZASZTÓ,NEM LEHET.Inkáb ez mint egy bucsu,vagy egy május elsejei rendezvény,ahol csak szédölög egy két ember.Ide a gurulóra még azok is eljöttek akiknek már nagyok a gyerekei hiszen szurkoltak a kisebbeknek,a szomszéd gyerekének.Szóval ezt nem szabadna abbahagyni.
  Másrészről gondolom mennyi energiát, pénzt,időt és sok mást öltetek ebbe.Köszönjük az eddigi munkátokat,nem egész Győrújbarát hanem az egész ország büszke lehetne rátok amit ti ezzel alkotattok.Nagyon szomorúak lesznek a gyerekek hiszdn minden évben ezt várta a legjobban.Felkellett menni vele az utcába edzeni,mert a legjobb akart lenni,szóval nem tudom hogyan fogja fogadni,de megérti majd idővel.Köszönjük mégegyszer hogy ilyen sok élményt adtatok nekünk.

  2015.07.07 – 6:20

 • Földingné Nagy Judit

  Köszönjük nektek az eddigi szervezést, a rengeteg munkát. Jó volt az ötlet,
  a kivitelezés, a folyamatos fejlesztések.
  Kiváló találkozó helye volt a kisgyerekes családoknak. Jó volt látni az
  utcabeli összetartást
  Nagyon, nagyon sajnáljuk, hogy végeszakad ennek a hagyománynak.
  Már vártuk minden évben a versenykiírást. Most sajnos ez a levél jött
  helyette.
  Ha esetleg meggondolnátok magatokat örömmel csatlakozunk az eseményhez.
  Köszönjük!!

  2015.07.07 – 7:15

 • Urbányi Katalin

  Imádtam a lelkesedésedet és a pozitív szentimentalizmusodat, ahogy a fesztiválokat szervezted! Hiányozni fog!

  2015.07.07 – 20:32

 • Ferenczi Kata

  Kedves Zalán! Kedves Szervezők!
  Köszönöm gyermekem, és kis családom nevében az eddigi élményeket, a csodálatos pillanatokat, programokat, azt, hogy a Gurulófesztivál kapcsán összehoztatok bennünket egy csomó győrújbaráti ismerőssel, ismeretlennel, régi baráttal!
  Köszönjük, hogy várhattuk a szeptembert, hogy szurkolhattunk a jó időnek :-) Köszönjük a sok-sok munkát, ötletet, lelkesedést, szervezést és a ránk, résztvevőkre, a programok felhőtlen élvezőire fordított időtöket! Hiányozni fog! :-) Ferenczi Kata, Boldi, Laci

  2015.07.07 – 22:18

 • Helga

  Kedves Zalán!
  Nagyra nőtt az utóbbi években ez a fesztivál. Köszönjük megfeszített munkátokat, és hogy mégis minden olyan olajozottan működött. Hiányozni fog!
  Jó egészséget, szép nyarat kívánunk!
  Kaproncai család

  2015.07.07 – 8:26

 • Halász Attila

  Úgy van…, mi is szerettük. És bár még van guruló gyerekem, de értem…
  Helyét betölti majd valami más – reméljük más hasonlón jó!

  2015.07.07 – 6:41

Copyright © 2014 / 7. Gurulófesztivál 2014
Balloons theme by Moargh.de