Éltetők

2014.09.10

Egyszer már felsoroltam több bejegyzésen keresztül, hogy kik támogatták a Fesztivált. Most megint megteszem, mert nem lehetünk elég hálásak. Köszönjük szépen, hogy adtatok, hogy lehetővé tettétek a hetedik Gurulófesztivál létét.

Kisalföld - Gurulófesztivál

forrás: Kisalföld

Lássuk kik azok a “többek”, akiket a Kisalföld említett!

Győrújbarát Község Önkormányzata, Polgármestere, képviselő testülete idén komolyan a zsebébe nyúlt. Már évek óta tervezzük, mondhatni álmunk volt, hogy minden kis indulónknak egy Gurulónyuszis láthatósági mellényt adjunk, de nem jutott rá. És most igen, sikerült! Hurrá! Sőt, a héliumos lufik is a testület jóvoltából szállhattak.

Idén egy másik remek ajándékot tudtunk adni minden indulónknak a Győrújbaráti Rotary Klub jóvoltából. Köszönjük a baseballsapkákat!

Zsolti (Plaket Kft.) készítette a rajtszámokat, amiket a pólókra, járgányokra ragasztottatok, na meg a Gurulófesztiválos matricákat a kismotorokra. Így lettek igazi Gurulófesztiválos motorok!

Neizer Úr (Motoplast Bt.) a legendás kismotorok gyártója idén is nagyvonalúan támogatta a Fesztivált, sok motort kaptunk ajándékba.

A 300 főre főzés nagy kihívás. Köszönjük Lacikának (Koroncói Húsbolt) a Rengeteg húst. A levesbe valót Attila (Kika melleti zöldséges) jóvoltából apríthatta Csuti Bácsi. A kolbászt Zolitól (Széles Hús), a kenyeret Szilárdtól (Bedő Pékség) kaptuk. A bolonyainak gyors sikere volt, egy pillanat alatt fogyott el. Köszönjük Péternek (Sarokház Étterem).  Pisti (Tűztégla) mobil kemencéje idén is ontotta a finom langallót. A friss, 100%-os mustot Jani (Deé Pincészet) jóvoltából ihattuk. A sok-sok finom italt Méhes Mézes szörpből kevertük.

A Nyalóka Fagyizó jóvoltából minden indulónk egy-egy jégkását kaphat, az Ildi Presszó pedig a Guruló Kvíz túrára biztosította a frissítőt.

Köszönjük Péternek (Papír Kontúr), hogy idén is volt miből ennünk, innunk.

Szerencsére nem volt dolga a Gurulófesztivál hivatalos orvosának Dr. Palla Rolandnak.

Heninek (Sóbarlang) megint remek ötlete volt, bájos-mintás jegyzettömböt tudtunk adni minden gyereknek ajándékba.

Tamás (DIT, Brother), Edina (Hervis, Family Center),  a Tar-család (Tar Tibor épületgépészet), Edina (Olíva Kreatív), Irén (Nyomkeresők), Krisztián (Riegler), Peti (Inicial), Vili (E-Kart) és Gábor (Győrsí) jóvoltából a hatvan díjazottunk ajándékai gyarapodhattak. Köszönjük a nevükben is. Noémi és Feri (Energiamentők), Zsu (Pliszé), Szalóki Géza és Nelli, Zoli (Cziráky Panzió) támogatását díjakra, kiadásainkra tudtuk fordítani. Nagyon köszönjük. Köszönjük Ili néninek (Ili néni honlapja) a kézműves díjakat.

Péter (J-Trend) idén is lehetővé tette a legszükségesebb dolgok biztosítását.

Az utolsó pillanatban kaptunk lufikat Judittól (Kisalföld, Breki Magazin), a Papes11 ajándékbolttól és Zsoltitól.

Joci (Lap Nyomda) ajándékokat adott nekünk, meg a szükséges nyomdai hátteret biztosította számunkra.

Vanessa (Spulni) a játszóházba adott gombokat, szalagokat, miegymást.

Köszönjük a sátrat Imrének,a Thorigné-Fouillard – Győrújbarát Baráti Társaságnak,  a kis sátrat pedig Győrújbarát Önkormányzatának.

Aztán voltak azok, akik nem ajándékot, díjat, pénzt, ételt, italt, hanem magukat adták. Köszönjük a Kard Rendje csapatának, a Lurkó Alapítványnak, a Pitypang Óvodának az ingyenes jelenlétet!

Köszönjük Attilának, hogy a rendelkezésünkre bocsátotta a területet. Köszönjük neki, valamint Sanyinak és az Önkormányzatnak a Fesztiválterület gondozását.

Köszönjük a Falubarát Győrújbarát Egyesületnek, hogy a biztos hátteret adja már a hetedik alkalommal.

Hosszú a lista és reményeim szerint teljes! Köszönjük szépen!

Szeli Zalán
a szervezők nevében

össznépi gurulás

A Falutévében a tervek szerint már pénteken (2014. szept. 12.) látható lesz a Gurulófesztiválról készült összefoglaló!

Nézd meg a fényképeket a Facebook oldalunkon!

Az eredményeket az Eredmények menüpont alatt csemegézheted!

 

Nem lehet hozzászólni.

2 hozzászólások

 • Tárkányi László

  Évek óta, igaz kívülről, figyelem a Gurulófesztivált. A helyszín, a név, az egésznek a hangulata egy őszinte, nem maga mutogató, de mindenkinek örömet szerezni akaró eseményként jelenik meg az emlékezetemben. Ilyen befogadó hangulattal ritkán találkozni.
  Ha nem vigyáztok, még a Györköc Fesztivál is “bekéreckedik” jövőre. Nem biztos, hogy előnyére válna a Guruló-nak ez a fúzió.
  Nagyon-nagyon tetszik. Sok sikert.

  2014.09.10 – 22:14

 • Szalóki Géza

  Szombaton délután egy röpke órára felugrottunk kicsit körülnézni a Komlóhátra, hogy magunkba szívjunk egy kis „hegyi fesztiváli” hangulatot. Tudom, nem szerencsés egy szeletét kiemelni a rendezvénynek, de feleségemmel együtt nekünk mindig is az tetszett a legjobban, mikor apukák, nagypapák a csöppségek mellett futva bíztatják a kis versenyzőt. Amellett, hogy ez nem kis sport teljesítmény, összehozza a családokat, az utcát, mert nem elsősorban a versenyszellemre épül, hanem az emberi kapcsolatokra.

  Kedves Zalán, kedves szervezők, segítők és közreműködők, utcabeliek! Szívből kívánjuk, hogy még sokáig legyen erőtök, kedvetek, lendületetek ahhoz, hogy ennyi embernek tudjatok évről évre örömet okozni. Ezúton is szeretettel gratulálunk az idei fesztiválhoz!

  Szalóki Géza és Nelli

  2014.09.10 – 23:10

Copyright © 2014 / 7. Gurulófesztivál 2014
Balloons theme by Moargh.de