Szívből köszönöm

2014.09.09

Köszönöm a köszöneteket, a gratulációkat. Jól esnek. Hadd adjam tovább egy nagy öleléssel azoknak, akik segítik a Gurulófesztivált, akiket szintén illet! Persze köszönet a támogatóknak is, akik lehetővé teszik, hogy a testbe lelket önthessen a Gurulófesztivál csapata. Róluk később még szólok, most megpróbálom a köszönetem átadni a szervezőtársaimnak. Hála nektek:

Zsoltinak, Vikinek és családjuknak köszönjük a lufifújást a rengeteg sütit, az eredményrögzítéshez az infrastruktúrát. Zsolti jóvoltából kaptunk megint szép rajtszámokat, a motorokra is ő csinálta a matricákat.

Köszönjük a rendezvény háziasszonyainak a segítséget. Edi, Évi, Viki, Mártus, Andi és Ica kínáltak, figyeltek arra, hogy minden a helyére kerüljön.

Az arcfestő csapat idén is rengeteget dolgozott, köszönjük  Gabikának, Szandrának és Nikinek.

Pisti a mobil kemencévelCsuti bácsi megint mindenkit megetetett, háromszáz főre készített tárkonyos ragulevest. Széles Zoli sajnos nem tudott személyesen jelen lenni, a finom kolbászok megsütése ismét Rofusz Janira maradt. A tüzet végig Szabolcs éltette, a tálalásban és mustmérésben Dia, Mártus, Zoli, Kriszti segített, de a gyerekek is a szorgosak voltak: köszönjük Emma, Sofi és Maxi. Pisti ismét a saját készítésű mobil kemencéjében sütött langallót nekünk.

Az időmérő csapara fontos munka hárult, 700 időeredményt kellett pontosan feljegyezniük, remekül teljesítettek, köszönet Gerinek és csapatának: Nikolettnek, Zolinak, valamint Kartalnak és Vikinek, akik koruk és újoncságuk ellenére dicséretesen végezték feladatukat.

IdőmérőkA Regisztráció lebonyolítását rutinnal végezte Ági és a Skalicky család nagyja: Anna, Lóci és Nándi. (Az apraja meg gurult).

Az eredmények rögzítése minden évben komoly kihívás, idén Kira és Máté vitte gépre az összes eredményt velem. Alapos is kitartó munkájukat külön köszönöm.

Az ajándékok osztásban tevékenyen részt vállalt Juhászné Árpási Irma polgármesterünk, Edi, Ica, Bia és Francsi. Köszönjük Győrújbaráti Önkormányzatnak a segítséget, a támogatást.

Az Energiamenő Guruló Kvízt Attila találta ki és bonyolította le. A 19 fős kerekező csapat hosszan mesélte az élményit. Köszönjük a túrát. (Eljönnétek egy ismétlésre?)

Másodszorra is remek kézműves foglalkozást tartott a Pitypang óvoda. A gyerekek és az óvónők is jól érezték magukat. Köszönet Ildikó néninek és csapatának: Bea, Ica, Ági, Timi, Éva, Éva és Kriszti néninek.

Köszönet Erikának, hogy ismét sok-sok fotót készített, amit már láthattok a rendezvény Facebook oldalán. Köszönet Ricsinek és Nikinek akik szintén fotókat és filmet készítettek a gurulásról. Valamint Richárdnak, akinek a képeit hamarosan láthatjuk.

Külön köszönet a szervezők gyerekeinek, akiknek kevesebb jutott a szüleikből, de jól bírták, sőt segítettek. Juli , Bia, Olivér, Bendi, Matyi, Noel, Dávid és Zsombor.

Halász-lányokAttila nagylányi Dorka és Hanna jóvoltából lovagolhattatok. Sétagaloppban oldották meg a feladatot. Büszke vagyok rátok!

Először volt igazi kerékpárszervizünk, köszönjük Beninek a szerelést.

Köszönjük Jocinak, hogy állandóan rendelkezésre állt, ő volt a fesztivál mindenese: vásárolt, szállított, kínált, rögzített, …

Köszönöm Levinek a hangosítást, a technikát, a jelenlétet. Köszönjük Zoltánnak, hogy színesítette a hangulatot.

Köszönjük Rolandnak az orvosi felügyeletet, szerencsére nem volt rá szükség.

Köszönjük a rendőröknek a jelenlétet, a lehetőséget, hogy a gyerekek felülhettek a motorra.

LurkóKöszönjük a Lurkó Alapítvány angyalainak a nagy sikernek örvendő játszóházat!

Köszönjük a Kard Rendje lovagjainak a kitartó bemutatót és gyerekviadalokat.

Nemcsak az ifjú fazekasok, de Judit is jól érezte magát a korong mellett. Köszönjük a lehetőséget.

Köszönjük minden lakónak, aki  segített tisztítani az utat, rendet rakni, díszíteni. Köszönjük azoknak akik kínálták a versenyzőket, szervezőket. Köszönöm a sátorállító és bontó csapatnak a kemény munkát.

És neked is köszönöm, aki úgy érzed, hogy méltatlanul nem említettelek meg, remélem megbocsátasz! :)

Ja és köszönjük mindenkinek, aki intézte nekünk a jóidőt! Délelőtt szemerkélt az eső, este kilenckor meg szakadt, a Fesztivál alatt, meg gyönyörű időnk volt. :)

Öröm volt veletek dolgozni, hála.

Szeli Zalán
főszervező

 

Nem lehet hozzászólni.

2 hozzászólások

  • Halász Attila

    Nagy vagy, Zalán! Jó veletek együtt gurítani! Köszi

    2014.09.09 – 8:29

  • Gallainé Czeiter Ildikó

    A Pitypang ovisok nevében KÖSZÖNJÜK ZALÁN !!!!!!

    2014.09.09 – 14:16

Copyright © 2014 / 7. Gurulófesztivál 2014
Balloons theme by Moargh.de