Kerekes megoldások

2014.08.30

A győrújbaráti Rotary Klub szintén szeptember hatodikára hirdette meg kerékpáros programját. Ennek a remek sportnak a segítségével hívják fel a figyelmet a segíteni akarásra, a jótékonykodásra. Ha nem minket választotok, akkor csatlakozzatok hozzájuk! A Rotary-csapat felteker a Gurulófesztivál helyszínére egy baráti látogatásra, hogy jelképesen átadják az indulóknak az ajándékukat. Mert van ilyen is! Köszönjük szépen!
Rotarys Baráti tekerés

Hervis Szervíz – a Family Center Hervis áruházából kitelepül a kerékpár szerviz a Gurulófesztiválra. Kijavítják a defektes gumit, felteszik a leesett láncod, de beállítják a féket vagy a váltót is!

Noémi és Feri (Energiamentők) jóvoltából idén is jutalomban részesülhetnek a külön feladatok teljesítői, Ili néni remekbe szabott kézműves figuráit pedig a legügyesebb hajtók kapják díjként.

Erika és Robi csapata idén is segíteni fog a képi dokumentálásban. Idén itt lesz Kun Richárd “underground” fotós, aki szívesen fogadta meghívásunkat. Kíváncsian várom, hogy a képei sajátos hangulatát hogyan kerekíti a Gurulófesztivál pályájára. :)

És, ha még nem neveztél, tedd meg! Megint szóltam!

Nem lehet hozzászólni.

Nincs hozzászólás.

Nincs még hozzászólás.

Copyright © 2014 / 7. Gurulófesztivál 2014
Balloons theme by Moargh.de