Hmhm…

2014.08.28

Hmhm. Közeledik. Állítólag sokan azért szerették meg ezt az iskolakezdős, végeanyárnak hónapot, mert ilyenkor van a Gurulófesztivál. Vagy ettől lett még szebb a szeptember. Mindegy.

Kedden kettőig lehet előnevezni. Utána még a helyszínen is van rá lehetőség, de ott már pénzért. Szóltam megint: nevezz!

Szaporodnak a támogatóink. :)

Heni (Sóbarlang) idén is minden indulónak praktikus kis ajándékot intéz, Ildi (Ildi presszó) édesíti a fesztivált, a Cziráky Panzió teszi lehetővé, hogy Attila fejében kerekké összeállt guruló kvízről visszatérők kis ajándékot kaphassanak. A Tar család jóvoltából ismét a díjak gyarapodnak kerekes játékokkal, Krisztián (Riegler Autócentrum) ajándékaiért a fiúk fognak hajtani, Edina (Olíva kreatív) bájos apróságokkal színesíti a díjak palettáját. Új támogatónk a nyomkeresok.hu, egy gyerekeknek szóló szabadulószobás játék, teszteltük: remek.

A Sarokház megint remek bolonyaival vendégli a gurulókat és szüleiket, Pisti (Tűztégla) pedig ízletes kemencében sült langallót kínál. Szilárd (Bedő pékség) a pékárut adja a leveshez, kolbászhoz, Péter (Papír Kontúr) pedig adja mindehhez a papírt, meg az evőeszközt.

Judit megint korongon, gyerek kezet vezetve kerekít kerámiát, tálat. A Kard Rendje lovagi tornát idéz és a résztvevőjévé tesz.

Ja, és remek időnk lesz!

Ha nincs még védőfelszerelésed vagy biciklid, akkor vedd meg a Hervisben, Edi vár!

Kard Rendje

 

 

 

 

Nem lehet hozzászólni.

Nincs hozzászólás.

Nincs még hozzászólás.

Copyright © 2014 / 7. Gurulófesztivál 2014
Balloons theme by Moargh.de