Nevezés

A fesztiválon az a gyerek vehet részt, akit beneveznek a szülei. Az előnevezés díjtalan. A helyszínen is lehet nevezni az esemény előtt, ennek díja 800 Ft, de családonként maximum 2000 Ft.A nevezés a jobb oldali “Nevezés itt!” feliratra kattintva érhető el. Előnevezés alapján maximum 252 gyermeket várunk a rendezvényre. Neked kell rajtszámot választanod! A piros hátterű számokat már kiválasztotta valaki, azokra nem lehet kattintani. Ha az egeret ráhúzod valamelyik számra, akkor megjelenik, hogy az előző években kié volt a szám. Ha a korábbi rajtszámot akarod választani és nem emlékszel rá, akkor segít az elmúlt évek betűrendes rajtlistája. Ha rákattintottál egy számra utána meg kell adnod a személyes adatokat. Ha a rajtszám már korábban ki volt osztva, akkor a név, a becenév és a város mezők automatikusan kitöltésre kerülnek, ezeket nyugodtan felül lehet írni! A rajtszámokat érkezési sorrendben lehet foglalni!

Figyelem, nem kell többször nevezni, ha valaki a motoros és a kerékpáros futamban is akar indulni! Egyszerűen pipáld ki mind a két kategóriát. Mindenki egy rajtszámmal indul.

Az adatokat bizalmasan kezeljük. Az indulók listájában a név, a becenév, a születési év, a helyiség és utca szerepel.

A felnőttek futamába nem kell nevezni!

Mivel megspóroljuk a regisztráció/megerősítő e-mail/bejelentkezés/nevezés szertartását, ezért sajnos nincs módod a nevezési adatokon módosítani. Ha valamit elrontottál vagy kimaradt írd meg nekem a rajtszám megjelölésével a szelizalan@gmail.com címre, majd én javítom.

Az előnevezési határidő 2013. szeptember 3. 14 óra.