Fesztiváléltetők

Sokan támogatják évről-évre a fesztivált, ők éltetik. Tisztelettel köszönjük nekik! Hosszú a lista,de egy-egy mondat erejéig had említsem meg őket.

köszönjük a sok ajaándékot

Zsolti (Plaket) ötli ki és készíti el rajtszám-matricákat és bármit is találunk ki minden évben, ő profin legyártja. Neizer Úr (Motoplast) idén is motorokat adott a díjakhoz és a Motorcsere programhoz. A Wolf Kft. praktikus válltáskájában kapják meg az indulók a regisztrációnál a szintén felajánlásból származó apró ajándékokat. Tamás (DIT, Brother) minden évben sok-sok díjat és ajándékot juttat a Fesztiválra. Edina jóvoltából új támogatónk a Family Centerben található Hervis áruház, sok kerékpáros ajándék és díj kerül a gyerekekhez innét. Dr. Palla Roland ismét a Gurulófesztivál hivatalos és ügyeletes orvosa. Noémi és Feri (Energiamentők) teszik lehetővé, hogy jeges finomságot kapjanak a visszatérő kincskeresők (idén is lesz kincskereső túra). Vanessa (Spulni) idén új alapanyagokat talált a karkötőfonók számára. Rita (BR makeUp school) Edina jobbkeze lesz az elmaradhatatlan arcfestés során. Csaba (Aranypatkó Fogadó) idén inkább a szülőknek kedveskedik egy-egy kedvezményes bonnal. A Bedő pékség adja a kenyeret, hogy jobban eshessen Csuti bácsi finomsága. Zoli (Széles hús) kolbászt kínál a szülőknek és gyerekeknek, Pisti (Tűztégla) pedig langallót készít. Laci (Koroncói hús) és Zoli (Széles hús) adja a háromszáz adag csilis babhoz a húst. Pisti (Tebike) finom sajtjai megint illatozni fognak. Ahhoz hogy megvendégeljünk benneteket kell még az ételen kívül pár dolog, amit Péter (Papír Kontúr) biztosít számunkra. Jani (Deé Pincészet) friss musttal kínál minket, a szörpöt kedvelők pedig Méhes Mézest ihatnak.

idén is erős a "gasztro" vonal

Heni (Sóbarlang) remek és praktikus meglepetést intézett mindenki csomagjába. Ili néni idén megint el tud jönni és a felajánlott ajándékokon kívül hoz mutatóba is a foltvarrott munkái közül. Edina (Oliva Kreatív) megint számtalan apróságot ad a Fesztiválnak. Kacsa (Silhoutte Photostudio) egy családi fotózást ajánlott fej díjként. Zoli (Cziráky Panzió) a szükséges sok praktikus aprósághoz járult hozzá támogatásával. Mariann, akinek korábban angyalos mesekönyveit adtuk ajándékba idén is támogat minket. Zsu (Pliszé) szintén díjakat és ajándékokat ad a résztvevőknek. Zsuzsa (Kalligráf) tollakat és foglalkoztató füzeteket juttatott nekünk. A Nyalóka fagyizó megint meghív mindenkit egy jégkására. Ildi (Ildi Presszó) rágcsálni és innivalót ad a gyerekeknek. Krisztián (Rigler) ajándékaiért a fiú kategóriákban hajthatnak a versenyzők. Peti (Iniciál) mindenkinek juttatott egy egy-két színes ajándékot. Péter (j-Trend) intézett mindenki számára engedhetetlen pár dolgot. Szilvi (Mobilis játékbolt) ajándékokat ad és társasjátékokat szervez a gyerekeknek. Irén (Pannon Tex) is aranyos ajándékokkal kedveskedik a gyerekeknek. Péter révén a Grácia Művészeti Iskolába a szerencsések kedvezményes kupont nyerhetnek. A Kard Rendje bemutatót fog tartani kardos küzdőnemekben. Köszönjük a sátrat a Thorigné-Fouillard – Győrújbarát Baráti Társaságnak, Imrének. Reméljük itt tud lenni a Közlekedési Főfelügyelet, hogy át tudja nézni a bicajok műszaki állapotot. Győrújbarát Önkormányzata megint sok mindenben segíti a rendezvényt és ajándékot ad minden indulónak.

(Remélem nem maradt ki senki, de ha mégis, őt vigasztalja az, hogy őt külön fogom megemlíteni!)

Ne hagyd otthon!

  • Ne hagyd otthon a bukósisakot, meg az egyéb védőfelszereléseket.
  • Játék csereberéhez hozz megunt játékot
  • Kincskeresőknek ajánlott a kulacs
  • Este korán hűvösödik, hozz pulcsit

Ja, és szomorúan belépni tilos! :)

Nem lehet hozzászólni.