Egyszerűen hat

Az idei egy egyszerű fesztivál lesz, de nem lesz egyszerűbb mint a többi. Viszont sokkal jobban hat, mint a többi. Ennél jobban nem hathat. Ugyanis ez a hatodik. – Ugye milyen jó, hogy nem írtam eddig? Mert ugye csak azt mondhattam volna, hogy készülünk, meg hogy milyen remek programok lesznek idén is, de nem mondom el, hogy mik, mert úgy nem lesz meglepetés. Van olyan is, ami nekünk is meglepetés lesz.

Támogasd a rendezvényt!

Megint elmondom, hogy az egész rendezvény: amit eszünk, amit a gyerekek ajándékként és díjként kapnak, a műsorok, azok mind-mind felajánlásokból származnak. Akik szerveznek, segítenek és lebonyolítanak, ők mind lelkesedésből segítenek és csinálják ezt. És megint elmondom, hogy milyen remek érzés azt megélni, ha valaki felajánlja a segítségét, támogatását és bizony tényleg öröm adni. Ha Te is megteheted, akkor szívesen fogadunk bármilyen támogatást. 20 kategóriában 30 díjat osztunk ki. Ha módodban áll olyan – maximum pár ezer forint értékű – ajándékot adni, aminek örülne egy gyerek (1-14 éves), akkor ne habozz ajánljad fel a kicsiknek, keress meg!

Versenyzőből szervező!

Ott tartunk, hogy olyan versenyzők, akik már az első fesztivál óta gurulnak lassan kiöregszenek a mezőnyből. Bár nincsen felső korhatár. Ha már nem akarsz indulni a Gurulófesztiválon, akkor is gyere el, segíts a lebonyolításban!

Lassan betelik a keret

Még lehet nevezni, de már kevés hely van, ha még nem tetted meg, akkor ne halogassad tovább!

Nem lehet hozzászólni.