Igenigenigen – újra Gurulófesztivál

Két hónap múlva, szeptember 7-én lesz a 6. Gurulófesztivál. Már lehet nevezni!

A szokásos: ugyan sok a rajtszám és távoli az időpont, de iparkodj, nehogy lemaradj, válassz rajtszámot … blablabla. Ami ezután jön az már nem érdemi információ. Mármint amit most fogok írni ebben a posztban. Amit majd később fogok írni, az lényegese lesz nagyon.

Idén két fontos személyiséget sikerült megnyerni a Gurulófesztivál számára. Ugyan csak szűk körben ismertek, de nem is törekszenek feltétlen népszerűségre. Nem magaslanak ki az átlagból, nem akarnak másnak látszani, mint akik, de elkísérnek bennünket itt, a honlapunkon a Fesztiválig. Két vendég címerállatunk van. Áttolják a motort hozzánk a Madárhangról és itt fogják a birka türelmű és az állatságokra fogékony olvasók idegit tekergetni. Na most hallom a kérdést, hogy Mi van? – igen, a kérdés jogos, magyarázattal tartozom.

Van két alak (többek között) egy virtuális játszótéren mesék és rajzok formájában. Bertold egy birka, Boby Tas pedig egy bóbitás madár. Voltak olyan szívesek, hogy itt fognak gurigázni a honlapon.

Ha még mindig felmerül az imént begyakorolt kérdés (Mi van?), akkor esetleg próbáld meg feladni a megértést. Passzold a dolgot, koncentrálj a nevezésre és a Gurulófesztiválra, az minden állatság ellenére a szokásos formában meg lesz tartva.

Bertold ma estére javasol a szülőknek és a gyerekeknek egy mesét: Frigyes és a Birkák

(A szemfülesek, már a Blabla-mesét is megtalálták.)

Apró betűs rész:

  1. Aki esetleg ösztönösen irtózik a Facebooktól, annak mellékesen jegyzem meg, hogy ugyan a Madárhangnak a Facebook ad otthont, de az regisztráció nélkül is megtekinthető, bár állandóan erre fog kérni, ha a részletek is érdekelnek.
  2. A szálakat a háttérben Tomaj barátom és én mozgatjuk.
  3. Gratulálok, hogy eddig eljutottál az olvasásban. Sajnáljuk, hogy olyan webdizájnt választottunk, ami az önmegvalósítás olyan szintjére jutott, hogy a nehezen olvasható és az olvashatatlan határán egyensúlyoz, bocs megint, hogy ezt a betűtípust választottuk. De mivel olyan jófej voltál, hogy elolvastad ezt a sok mindent, elmondjuk, hogy ha a Nevezés itt! pontra kattintva az 1. pontban az “Olvasd el …” mondatra klikkelsz, akkor átvált a weblap olvasható üzemmódba.

Szeli Zalán

Nem lehet hozzászólni.