Kettő hét, három nap

Két hét és három nap múlva kezdődik Gurulófesztivál. Hirtelen nagyon közel lett. Az előnevezési mezőny feltelni látszik (13 hely van még), pedig még a plakát készítésnek még hozzá sem kezdtünk.

Támogatóink

Jólesik a támogatókról írni. Jó végig gondolni, hogy milyen sokan segítenek, támogatnak évről-évre. Pedig aztán nem tudunk cserébe adni semmit, csak a köszönetet, meg talán egy kis hírverést. Olyan sokan vannak, hogy most mindet fel sem tudom sorolni.

Győrújbarát önkormányzatának jóvoltából idén minden induló egy személyre szóló ajándékkal lesz gazdagabb, aminek garantálom, hogy örülni fog. Remélem titokzatosan hangzik, izguljatok, megéri. :)

A Digitáltecnika Kft. ismét sok-sok apró ajándéktárggyal járul hozzá a díjakhoz meg az ajándékokhoz.

Csaba (Silhoutte Photostudio), felajánlott díjként egy négy főre szóló családi fotózást, irigylem előre azt a szerencsést aki megnyeri, Csaba tényleg profi és ügyes :) .

Csuti bácsi idén is főz

Tavaly már élcelődtünk rajta, hogy a rendezvény a Gasztronómiai és Gurulófesztivál nevet is kaphatná. Megint nem kell uzsonnát csomagolnotok, de vacsorázni is itt fogtok. Csuti bácsi idén babgulyást készít háromszáz főre a Koroncói Húsbolttól kapott összetevőkből. Széles Zoli pedig idén nem “csak” húst ad, hanem személyesen fog sok száz kolbászt grillezni a helyszínen. A Bedő Pékség adja a leveshez és a kolbászhoz a kenyeret. A Dobos Pizzéria megint sok-sok pizzával fog minket etetni. A Deé Családi Pincészet jóvoltából pedig csapból fog folyni a frissen préselt must.

 

A Pliszé Kft. idén a Mesesátrat varázsolja meséssé. A Kalotai-családban több tehetséges meseszerző is van, Kira és Ildikó meséit is hallhatják a gyerekek. A korábbi években díjként adtuk Nagy-Békési Mariann Csillag ösvényen című mesekönyvét, amiből most a szerző fog felolvasni. (Egy kicsit majd nyaggassátok Mariannt a folytatásért, már én is szeretném olvasni. :) ) Köszönjük az ő támogatását is.

A Gróf Cziráky Panzió és Hollósi Órásmester ismét praktikus díjjakkal és ajándékokkal támogatja a rendezvényt.

Na és a talán a legfontosabb, a Motoplast Bt. ismét sok-sok motort ad, amit díjként osztunk ki és a már korábbról ismert motorcsere-programban osztunk szét.

A jövő héten folytatom a listát.

Köszönet minden támogatónknak.

Nem lehet hozzászólni.