Egy-két új szervező, sok új program

Idén a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület csatlakozik a Gurulófesztiválhoz társszervezőként. Ugye minden évben próbálunk valamit hozzátenni a jól bevált programokhoz, ilyen volt a Halász Attila által szervezett kerékpáros lovagi torna, meg a falujáró túra is. Idén a Czinka Panna Egyesület jóvoltából kézműves foglalkozás, bohóc műsor, pantomim játék, ügyességi verseny, rajzverseny színesíti a rendezvényt. És lehet, hogy nem is soroltam fel mindent! Ha úgy éreztétek a korábbi években, hogy volt egy kis üresjárat, akkor ezt idén felejtsétek el. Lassan veszélybe kerül a gurulás. :)

A Czinka Panna Egyesület mellett idén segítséget kapunk Győrújbarát Önkormányzatától is. Eddig is sok dolgot kölcsönöztek számunkra, amit ezúton is köszönünk, de most a szervezésben és a lebonyolításban is aktív részt vállal az Önkormányzat. A héten már három megbeszélésen vagyunk túl, a Polgármester Asszony is beszállt az ötletgyárba, hisz aki ismeri az tudja, hogy mennyire a szívén viseli és szemmel tartja az óvódás gyerekeink sorsát.

Az ő ötlete, felajánlása volt -és köszönettel élünk is vele-, hogy a regisztráció helyszíne a Rákóczi út elején lévő orvosi rendelő udvarára kerülhet. Így csökken a Komlóhát elején a zsúfoltság, a regisztráció mellett, pedig helyet kaphat egy kis kézműves foglalkozás, így könnyítve az esetleges várakozás nehéz perceit.

Kellemes meglepetés, hogy a Czinka Panna Egyesület által meghívott bohócmester és pantomim-guru nem más, mint Illés Teofil, aki már korábban is szórakoztatott minket egy egyesületi mézeskalács sütés alkalmával.

A Programok közé bekerültek az új események és az időpontjaik.

Körvonalazódik egy titkos kerékpáros kincskeresés lehetősége is, de erről majd legközelebb.

Nevezz, mert …

... az álmok foltos guruló lován ...

Ismertek, nem kenyerem a felesleges pánikkeltés. De már csak 94 hely van, és rohamosan fogy. Mi lesz ha lemaradsz az előnevezésről, nem lesz névre szóló rajtszáma meg ajándéka a gyereknek? Hogyan fogod ezt megmagyarázni? Azt mondod “Öööö, izé, halogattam, mert még korán volt …”? De hisz én szóltam, szólok mindiiiiig. Azt gondolod, hogy majd nevezel a helyszínen? És ha ott is lemaradsz? Kapj már a fejedhez és nevezzél, ember! És ha hiszel a 2012-es világvégében, akkor azt sem tudod nyugodt lelkiismerettel mondani a gyereknek, hogy “Majd mész jövőőőőre”! Itt és most: Nevezés.

 

Nem lehet hozzászólni.