Gyere jelmezbálba

Ugye a jelmezbálnak nem sok köze van a Gurulófesztiválhoz, de engedjétek meg, hogy visszaéljek a helyzetemmel és ezt a csatornát is használjam, hogy népszerűsítsem a rendezvényünket.

DSC_1919Ez a program most nem a gyerekeknek szól, hanem a szülőknek, de olyan jól szoktuk magunkat érezni, mintha még gyerekek lennénk. (Legalább annyira jól, mint a gyerekeink a Gurulófesztiválon.)  Szeretném, ha Te és barátaid is részesei lennétek ennek a mulatságnak.

Szóval január 26-án, szombaton már hatodik alakalommal rendezzük meg a batyus jelmezbálunkat Győrújbaráton a Művelődési Házban. Bár a “bál” szó nem teljesen helyénvaló. Mert ugye a bálra szép ruhát veszünk, terített asztalnál végigesszük az 5 fogást, meg szalontáncolunk. Jobb szó lenne talán a BULI vagy házibuli. Nincs protokoll. Összeállítjuk a baráti társaságod számára az asztalotokat és ti töltitek meg itallal, meg étellel. (Ezért batyusbál.) Ismét a Crazy Monday biztosítja a remek bulihangulatot. A tombolán meg megnyerheted esetleg azt is, amit te ajánlottál fel tombolatárgyként :) .

Azért mondtam, hogy hívd a barátaidat, mert tudom, hogy nem jó úgy bulizni, hogy nem ismersz talán senkit, de ha jönnek az ismerőseid is akkor lesz igazán nagy buli.

Jelentkezzél mielőbb!Jelentkezzél mielőbb!

Nézzed meg a korábbi évek képeit!

Gyere jelmezbálba!

Jelezd a részvételi szándékodat jelezd Izánál a 543-106-os számon vagy a bautaksa@t-online.hu címen! (Csak azokat tudjuk fogadni, akik előzetesen jelentkeztek!)

 

Nem lehet hozzászólni.