Köszi

Köszi, hogy jöttetek, köszi, hogy segítettetek, köszi hogy támogattatok. Megint annyi segítséget kaptunk, hogy nem győzöm felsorolni.

Zsolti összesen 305 rajtszámot készített, ötven helyszíni nevezőnk volt. És akárcsak tavaly varázslatos módon pont annyian neveztek ahány rajtszám volt. Sajnos megint többen nem értek ide az előnevezők közül, joggal sajnálhatják. Összesen 264-en kaptak rajtszámot, ez megint rekord. Gépre vittünk több mint 800 időeredményt, köszönöm Daninak, Márkónak, Viviennek, Lottinak és Ildinek a sok gépelést.

Széles jókedv

Ha megfigyelitek Széles Zoli remekül tudott helyezkedni az autójával, mert a Tényekben kapott 5 másodperc premierplánt, igaz Csuti bácsi mögött, aki a babgulyásának a fontosságát ecsetelte. 300 adagot készített nekünk Lacival és segítőivel. Zoli nem csak kolbászt sütött, de az esti ráadásban megtudhatták a szervezők, hogy remek hangja van. Póda Pisti langallójának és a Sarokház bolonyai spagettijének is nagy sikere volt. Pődör Pisti sajtjait az ínyencek a Deé-pincészet szőlőjével kóstolhatták.

Persze a kerekeken volt a hangsúly, de idén sok új programunk volt:

 • A Bojtor Bogi és Zóra, Rum Rozi és Regi meg Zalai Vera mindenféle karkötő készítését tanította az érdeklődőknek.
 • Köszönjük az alapanyagot Vanessának és az Energiamentőknek

  Köszönjük az alapanyagot Vanessának és az Energiamentőknek

 • A Czinka Panna Egyesület elhozta nekünk Teót, aki bóhócként szórakoztatta a gyerekeket. Segítői pedig kézműves foglalkozást tartottak és “tetoválásokat” készítettek.
  Teó mint bohóc

  Teó mint bohóc

 • Évi, Anikó és Attila a Gurulónyúl Kincskeresést találták ki és bonyolították le. Erika adagolt a jégkását a sikeres teljesítőknek.
 • A Mesesátorban sokan olvastak mesét. Köszönjük a mesélőknek és Edinek, Zsunak és Évinek, akik ezt kitalálták és megcsinálták.

  Mesesátor

 • Győrújbarát Önkormányzat biztosította a hangosítást, a sörpadokat, ők szállítottak nekünk, de ami tényleg emlékezetessé tette a szerepvállalásukat az a személyre szóló emlékérem volt, amit minden gyerek a nyakába akaszthat. Köszönjük Juhászné Árpási Irma polgármester asszonynak és azoknak a dolgozóknak akik szalagra fűzték az érmeket.
 • Halász Attila élő klarinét zenét adott elő, valamint megírta a Gurulófesztivál indulóját, amit a rendezők elő is adtak az össznépi gurulás előtt.

  Attila térzenél

Köszönjük a segítséget az előkészületekben és a lebonyolításban az Apor iskola 6. a osztályának, István bácsinak, Csilla néninek, Ica mamának, Lottinak, Márkónak. Csala Ági, Csilla néni, Kata és Karin először segítettek a regisztráció során, szerintem remekül vették az akadályt, nekik is kijár a köszönet.

Edi a hagyományos kackiás bajuszt festi Csuti bácsinak

Ha hiszitek ha nem Edi idén látta a Gurulófesztivált: négy év után először fel tudott állni az arcfestő székéből még nyolc óra előtt és még a díjkiosztón is ott volt. Azt mondta egész jó ez a Fesztivál. Ágival és Ritával megint minden jelentkezőt kifestettek és meg kell köszönnöm Petyának is, hogy megcsinálta a világítást a teraszon, hogy sötétben is folytathassák a munkát.

Erika és Horváth Robi megint végigfotózták a rendezvényt, köszönöm nekik, a képeket itt tudjátok megnézni.

Judit korongján ismét sok-sok agyag tálka készült. Köszönjük a Rajt (Geri, Jakesz) és Cél csapatnak, hogy kitartóan indítottak és írtak-írtak. Csabának köszönöm a szállítást, a koordinálást és az ajándékokat. Gerinek köszönjük az akadálypályát. Köszönöm a sátorépítőknek és a sátorbontóknak is a segítségét. Köszönjük a sok utcalakóktól kapott süteményt. Köszönjük a sátrat a Thorigné-Fouillard – Győrújbarát Baráti Társaságnak. Köszönjük Dr. Palla Rolandnak az orvosi felügyeletet, szerencsére nem volt rá szükség. Köszönjük a győrújbaráti rendőröknek a jelenlétet, a lehetőséget, hogy a gyerekek felülhettek a motorra.

Most már ötödik alkalommal sikerült megrendeznünk ezt a fesztivált magunk és mások szórakoztatására úgy, hogy sokan és sokat adtak bele önzetlenül, köszönetet sem kérve. Köszönöm azoknak is, akik segítettek de név szerint nem említettem meg őket!

Köszönjük a rendezvény támogatóinak a hozzájárulást és támogatást, róluk korábban már írtam, logójuk a jobb oldali sávban van.

tökéletes műalkotás

A felnőtt futam konstruktőri díját a Varga és Szeli gyerekek nyerték, ők készítették a legérdekesebb guruló alkalmatosságokat és persze gurultak is vele.

 

Képek, videók

Képek (Ábrahám Erika, Horváth Róbert):

https://plus.google.com/photos/102833949501789250005/albums/5786822445787458001

TV2, Tények 2012. szeptember 8:

http://tv2.hu/tenyek/video/gyerekmotorosok-tenyek-riport

RTL Klub 2012. szeptember 8:

http://rtlklub.hu/hirek/belfold/video/177377

hosszabb változat kommentár nélkül:

http://rtlklub.hu/hirek/belfold/video/177387

O2:

http://o2gyor.hu/index.php?option=com_k2&id=13021%3Agurulofesztival-gyrujbaraton&view=item&Itemid=131

http://tv2.hu/tenyek/video/gyerekmotorosok-tenyek-riport

Nem lehet hozzászólni.