Hajrá

Az előkészületek vége felé járunk. Pakolunk, készítjük az ajándék csomagokat, a díjakat állítunk össze, idén még az Önkormányzat dolgozói is a titkos személyre szóló meglepetések készítésén fáradoznak. Komolyan.

Kincskeresés

Leteszteltük a Gurulónyúl Kincskereső túra mind a három útvonalát. Érdemes lesz hajtani. Nem akarok senkit elrettenteni, de olyan helyekre is eljuthatsz, ami tényleg próbára tesz majd, persze vannak menekülő útvonalak a gyengébbeknek, de te nyilván nem ezt fogod választani. Éva és Attila remekül mulatott a verses gyermekregényeket leköröző útbaigazításon, remélem Ti is értékelni fogjátok. Így kezdődik:

Kincskereső túra próbaút - bejártuk

“Kincskereső barátom!
Íme az útleírásom,
hogy kincsedet megkeresd,
melyik úton kerekezz.
Az út végén lyukasztót találsz,
azt a menetlevélen használd!
Ez még nem kincs,
de ha a papírt visszahozod,
az ajándékod megkapod.
Indulj útnak, élvezd minden pillanatát,
a biciklizést, a talány-megoldást,
várunk vissza, jó utat,
azért találtuk ki, hogy jól érezd magad!”

 

A Kincskereséshez nem kell nevezni, bárki részt vehet rajta 2 és 6 óra között (szeptember 8-án). Közúton is halad a túra: bukósisak, esetleg láthatósági mellény.

Megtanulhatod hogyan kell, 22 színből választhatsz

Karkötő készítés

Akinek Barátin sulis a gyereke az már biztos látott, de legalábbis halott a Karkötőkről. Már nekem is van :) . Nagyon egyszerű elkészíteni, pár perc az egész és most a Gurulófesztiválon meg is lehet tanulni, hogy hogyan kell. Néhány fiatal mester vállalkozik rá, hogy átadja a tudást. Várják a tanítványokat. Köszönjük Vanessának (Spulni webáruház) az alapanyagokat.

További támogatók

Idén is fel lehet ülni lóhátra egy körre. Olyan közelről jönnek a lovak, hogy még lószállító sem kell, a Lovasbarát Fogadó itt van egy lóugrásnyira Tőlünk. Az Energiamentők felkutatták azt a módszert, hogy hogyan tudnak olyan módon energiát eltárolni a gyerekek számára, hogy azok örülni is tudjanak neki. Felfedezték a csokit.

PíáR

a bölcsiig NYÚLó kapcsolatok

Annyira nagyon fejlődik a Gurulófesztivál, hogy már van PR-unk is. A most épült Baráti Bölcsőde gyermekeinek ajándékoztunk 11 rövid villás motort. Volt egy kis optikai tuning, gurulófesztiválos matricákat raktunk a gyáriak helyett, szép lett a bölcsi gépparkja. Köszönjük Zsoltinak!

Külön köszönetet szeretnék mondani ezúton is a Neizer Úrnak, a Motoplast Bt. tulajdonosának, hogy támogatja évről évre a fesztivált, meg most a Baráti Bölcsődét is.

Pár fontos dolog

  • Ne hagyd otthon a bukósisakot, meg az egyéb védőfelszereléseket.
  • Játék csereberéhez hozz megunt játékot
  • Ne hagyd otthon a gyereket

Ja, és szomorúan belépni tilos! :)

Kincskereső barátom!

Íme az útleírásom,

hogy kincsedet megkeresd,

melyik úton kerekezz.

Az út végén lyukasztót találsz,

azt a menetlevélen használd!

Ez még nem kincs,

de ha a papírt visszahozod,

az ajándékod megkapod.

Kérlek szépen, ha már lyukat nyomtál,

a lyukasztót tovább ne használd,

tedd vissza a helyére,

maradjon mások örömére!

Indulj útnak, élvezd minden pillanatát,

a biciklizést, a talány-megoldást,

várunk vissza, jó utat,

azért találtuk ki, hogy jól érezd magad!

Nem lehet hozzászólni.