Kincskeresés keréken

Kincskeresés

Edi, Évi, Anikó és Attila serényen tervezik a gyerekeknek a kerekes kincskeresést. A versenyközpontból indulhatnak a vállalkozók egy rejtélyes leírással kapva útbaigazítást, hogy bejárják a három különböző hosszúságú Baráti út egyikét, vagy akár mindet. Az útvonalon meg kell, találniuk az elrejtett lyukasztókat, hogy a menetlevelükön igazolhassák az út sikerességét. A célba érkezőket édes ajándékokkal díjazzuk. A kincskeresésen csapatok indulhatnak, a 14 éven aluli gyerekek csak szülői felügyelettel kerekezhetnek.

Játékcserebere

Csabi javasolta ötletként, hogy mi lenne, ha elhozna a Fesztiválra néhány megunt, de még jó állapotban lévő játékot, berakná egy járókába és ha valakinek megtetszik az elviheti. Mi meg mondtuk erre, hogy jóóó, megcsináljuk!

Szóval felhívás:

Hozzad el a megunt, kinőtt játékaidat a Gurulófesztiválra, hátha valaki nagyon fog neki örülni! Minél több játék gyűlik össze annál valószínűbb, hogy Te is találsz a kedvedre valót.

Támogatók (folytatás)

Említettem, hogy megint olyan sokan támogatnak, nem győzőm sorolni. Ez nagyon jó érzés ám!

Ugye írtam, hogy rengeteget ehetünk. Akkor ezt most megtoldom még pár dologgal. Pisti a Sajtkuckójából megint gazdag juh-, kecske- és tehénsajttálaival érkezik a Gurulófesztiválra. A Sarokház Étterem idén is meglep minket egy nagy adag bolonyai spagettivel. Aztán megismerkedtem Pistivel, aki lesz olyan kedves, hogy eljön a mobil kemencéjével és megsüt nekünk vagy kétszáz adag langallót, Pisti mellesleg a kemenceépítés mestere. Megint ihatjuk a remek Méhes Mézes szörpöket és Ladfi Zöldséges jóvoltából lesz mit a levesbe aprítanunk.

A legjobbak megnyerhetik az Ugriparkba szóló belépőket. Az Autófórum Riegler Kft. jóvoltából a fiú kategóriában remek autómodellekért hajthatnak a gyerekek.

A Kalligráf könyvesbolttól kapott praktikus apróságok azokba a csomagokba kerülnek, amiket már hagyományosan a Wolf-os válltáskában kap meg minden induló. Ebbe kerül még egy-egy hókristály utalvány amit a Nyalókában lehet beváltani, valamint az Aranypatkó fogadó ajándékai.

Díjakként kerülnek kiosztásra Ili néni bájos kézműves remekei, Tar Tibor meglepetései, az Olíva Kreatív és Játéküzlet ajándékai és a Papír Kontúr Kft. csecsebecséi.

A J-Trend Kft. ismét nélkülözhetetlen  dolgokkal segíti a rendezvényünket.

A Kincskeresésben megfáradt kerekezőket az Ildi Presszó frissítője várja.

Nem lehet hozzászólni.