Ajándékok, támogatók és járgányok

Köszönjük a támogatást

Idén is sokan támogatják a Gurulófesztivált. Aki még nem tudná, minden induló kap egy-két apróbb ajándékot. Nem akarom lelőni a meglepetéseket, de úgysem tudom megállni, hogy már most elmondjam. A DIT Cégcsoport és a Brother jóvoltából mindenkinek jut egy világító kulcstartó, meg sok-sok díj is. A Plaket készít hűtőmágnest, meg pólóra vasalható nyuszit (na meg a rajtszámokat). A Nyalóka Fagyizónak a vendége lehet mindenki egy jégkására. Az Aranypatkó fogadó jóvoltából szintén jut mindenkinek egy apró kis ajándék, meg fagyikehely a díjazottaknak. Mindenki kap gurulónyuszis lufit, meg egy könyvjelzőt a Kalligráf Könyvesbolt jóvoltából. A Wolf Orvosi üzlet praktikus válltáskát adott, amiben a díjakat kioszthatjuk.

“Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos!”

elkezdtünk csomagolni

elkezdtünk csomagolni

Az már tudjátok, hogy összesen 60 díjazottunk van (ugye 5 motor, 5 bicó kategória, fiú-lány, 1-3 hely). Persze idén is a részvétel fontos nem a díjak. Ne számítsatok komoly dolgokra, igyekeztünk olyan díjakat kérni, válogatni, amiknek örülnek a gyereke. Az Olíva kreatív üzlet megint számos nyereményről gondoskodott. A Motoplast Bt., a legendás kismotor gyártója megint lehetővé teszi, hogy a legügyesebb kicsik motort kaphassanak. Hollósi órásmester jóvoltából, megint sok  karórát oszthatunk ki. Kézműves alkotásokkal támogat Ili néni és a Mákostészta Művek. A Pliszé Kft. szintén kézimunkákkal és mással is támogatja a Fesztivált. Az Ugriparkba is lehet belépőket nyerni. Az Ybike és Bobocar forgalmazójától is kapunk díjakat. A Gróf Cziráky Panzió is támogatja rendezvényünket. A Speedfit Stúdió bérleteire a felnőtt versenyzők pályázhatnak. Sajnos Mariann nem készült még el a Csillagösvényen folytatásával, de szokás szerint támogat minket.

A Papír Kontúr Kft. a lebonyolításhoz ad számtalan apró, de értékes dolgot. A Fesztivál gasztró vonalát erősíti Dobos Pizzéria pizzája, a Sarokház spagettije, a Bedő pékség kenyere, a Méhes Mézes szörpök, a Koroncói húsbolt és a Széles hús. Az Ildi Presszóban a kerékpártúrázóinkat fogja frissítő várni. Győrújbarát Önkormányzata biztosítja a sörpadokat.

Köszönjük!

szombaton mi is járgányt építettünk

szombaton mi is járgányt építettünk

Szóljon ha kimaradt valaki, nem direkt volt!

Nagyon sokan sok-sok időt fordítanak arra, hogy minden flottul menjen szombaton, őnekik is külön köszönet jár!

Felnőtt futam

A felnőtt futam egy hibás elnevezés. Ez a programpont a gyerekek gurulása után következik, de nem csak felnőttek indulhatnak rajta. Itt nem az időmérésé a főszerep, hanem a különleges konstrukciókon van a hangsúly. Még nincs késő, Te is készíts valamilyen járgányt, amivel le lehet gurulni a Komlóháton. Jobb név persze most sem jut eszembe, de jövőre biztos átnevezzük. Ide nem kell előnevezni, pár felnőtt figyelmét ez elkerülte, az ő nevezésüket töröltem, hogy jusson hely a kicsiknek. Bocs.

Nevezés határidő

Kedden 14 órakor letelik a nevezési határidő, vagy akár korábban is, ha elfogy a jelen pillanatban még szabad hat hely. Ha lemaradtál se bánkódj, a helyszínen még lehet nevezni.

az első teszten jól teljesített a gép, nem túl gyors, de kényelmes

az első teszten jól teljesített a gép, nem túl gyors, de kényelmes

1 hozzászólás - Ajándékok, támogatók és járgányok

  • Szeli Zalán

    A Riegler Autókereskedés játékautókat adott díjaknak. A Deé Pincészet pedig friss musttal kedveskedik a gyerekeknek.