Köszönöm, köszönöm

Lezajlott a negyedik Gurulófesztivál. Köszönöm a résztvevőknek a részvételt, köszönöm a segítőknek a segítséget, köszönöm, támogatóknak a támogatást.

Eredmények

Láthatók az eredmények az Eredmények menüpont alatt. Aki helyezést ért el és nem vette át a díjat, még pár napig megteheti, keressen e-mailben vagy telefonon.

A felnőtt futam konstruktőri díját a Kalotai-család, a Halász-család és a Szeli-család kapta. Ők készítették a legérdekesebb guruló alkalmatosságokat és persze gurultak is vele.

Sajó

Benne voltunk a nyomtatott és online Kisalföldben is!

forrás: Kisalföld napilap

forrás: Kisalföld napilap

Elveszett, de meglett

Találtuk, ha a Tiétek keressetek

Találtuk, ha a Tiétek keressetek

Pár dolog megint elveszett, ha felismered és kell, akkor jelentkezz! :)

Mérleg és köszönet

Volt 252 előnevező, volt 50 helyszíni nevező. Kiosztottuk a 302-es rajtszámot is. 258-an jelentek meg. Feljegyeztünk 360 start és cél eredményt (nem utolsó sorban gépre is vittük és eredményt tudtunk hirdetni a tervezett időpontban). Viki és Zsolti sütött 576 muffint, megettük. Csuti bácsi 20kg húsból készített tokányt, a Sarokház makarónijából is vagy 100 adag kikerült. Edina és Rita több mint 160 arcot kifestettek. Adrienn több mint 60 csillogó “tetkót” készített. Judit korongján is sok-sok agyag tálka készült. Lotti és Márk idén is elhozták az állatkereskedésből a gabonasiklót és Árment, a vadászgörényt. Attila Gurulótúrájára 19-en vállalkoztak, nem bánták meg. Burkus Tamás lova is sokat körözött gyerekekkel a hátán.

mind megettük ...

mind megettük ...

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített megszervezni és lebonyolítani a rendezvényt. Büszke vagyok mindnyájukra, mert nagyon kevesen tesznek bármit szívességből, anyagi vagy bármi ellenszolgáltatás nélkül. Most már negyedik alkalommal sikerült megrendeznünk ezt a fesztivált magunk és mások szórakoztatására úgy, hogy sokan és sokat adtak bele önzetlenül, köszönetet sem kérve.

Edina szervező társam ismét sok-sok arcot festett ki és megint nem látott semmit a fesztiválból csak a fotókon. Zsolti rajtszámokat nyomtatott, ruhamatricákat készített, a hűtőmágneseket is neki lehet köszönni. Erika lefotózott mindenkit, Fecó és Robi is rengeteg képet készített, amit már láthattok a Galériában. Csabinak és Dezsőnek az elválasztó kordont összehozását köszönjük többek között. Réka bonyolította a regisztrációt és fogta össze a segítő csapatot: Neumann Kinga, Varga Krisztina, Takács Zsolt, Varga Tímea, Demetrovics Borbála, Bauer Lilla és Csenge, Geiszt Fanni, Jakó Zsuzsa. Andi, Karesz, Csuti, Péter, Balázs, Dezső meg még sokan segítettek az előkészületekben és a pakolásban. Gergő készítette az akadálypályát, segített sok-sok mást is. Sokan kínálták az indulókat és szüleiket, sokan készítettek süteményt, amit most fel sem tudnék sorolni, de Andira, Andira és Izára biztosan emlékszem. Eszti néni és Laci bácsi ismét a kapuban kínáltak mindenkit. Csabának köszönöm a sátor, a sörpadok fuvarozását, még ma is lesz egy körünk. Dr. Kerékgyártó Dávidnak köszönjük az orvosi felügyeletet, sajnos szükségünk is volt rá, de komoly baj nem történt. Köszönjük Áginak és az Önkormányzatnak, hogy volt hangosításunk és sörpadunk. Köszönjük a győrújbaráti rendőröknek a jelenlétet, a lehetőséget, hogy a gyerekek felülhettek a motorra. Köszönjük a sátrat a Thorigné-Fouillard – Győrújbarát Baráti Társaságnak. Dani, Márk, Kímia köszi a segítséget a gép mellett. Köszönöm a gyerekeimnek Bendinek, Julinak és Matyinak is a pakolást, akik idén már komoly segítséget nyújtottak a csomagok összeállításában. És köszönet Lobi neked is!

És köszönöm mindenkinek, aki segített de név szerint nem említettem meg!

Köszönjük a rendezvény támogatóinak a hozzájárulást és támogatást, róluk korábban már írtam, logójuk a jobb oldali sávban van.

Remélem jövőre újra találkozunk:

Szeli Zalán

vasárnap mégegyszer átnéztük a kérdéses eredményeket

vasárnap mégegyszer átnéztük a kérdéses eredményeket

4 hozzászólás - Köszönöm, köszönöm

  • Szeli Zalán

    Csak megjegyzem, hogy a reményeim szerint a rendezvény nem nő tovább Komlóhát utcából, sőt mindig is itt marad, nem engedjük túlnőni, a 300 gyerek és a szüleik, mint láttuk most elférnek. Kicsit kikalandozunk egy-egy túrával, de ez a Gurulófesztivál helye. :)

  • Sanyi

    Mi tavaly tudtunk ott lenni, az emlékezetes esős gurulón, de az is páratlan volt. Látszott a komlóhátiak összetartása, szervezettsége, önzetlensége. És ez az, amitől működik a dolog. Mi másik utcában lakunk, nem is olyan messze, az is lejtős, de sajnos elképzelhetetlennek találnék egy itteni szervezést, mert annyira más a lakók mentalitása. Úgyhogy a hagyományteremtésben szerepet játszik a “Genius loci”, azaz a hely szelleme is. Maradjon csak ‘Nálatok’, s egyúttal javasolnék egy utcanév változtatást is, mondjuk Fesztivál utca-ra. :-) )) Grat a szervezéshez!

  • Szeli Zalán

    Találtunk még egy kulacsot és egy rózsaszín pulcsit!